Otavamedian Etuasiakkuus

Jatkuvana kestotilaajana olet Otavamedian Etuasiakas ja saat joka vuosi ainutlaatuisia etuja. Etuasiakkuutesi alkaa heti kun olet tehnyt vähintään 12 kk:n kestotilauksen mistä tahansa Otavamedian lehdestä tai kun olet tilannut lehdestä lyhyemmän tutustumisjakson ja pysyt kestotilaajana.

 

Saat vuoden aikana kaksi lehtilahjaa: Voit valita itsellesi kaksi yhden kuukauden tutustumisjaksoa (1-4 numeroa) Otavamedian laajasta lehtivalikoimasta. Saat tiedon ensimmäisestä lehtilahjastasi lehtilaskusi mukana ja toisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä

 

Tarkista Otavamedian asiakaspalvelusta , että sähköpostiosoitteesi on asiakastiedoissa oikein. Saat kestotilauksesi voimassaoloaikana tarkemmat ohjeet siitä, miten ja milloin voit käyttää Lehtilahjaetusi.

 

Kestotilaus on määräaikaista tilausta edullisempi. Vaivaton ja edullinen kestotilaus on voimassa niin kauan kuin sinä haluat.
Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksestasi kun pysyt kestotilaajana.

 

Etuasiakkaana olet automaattisesti mukana Suurarvonnan kaikkien voittojen arvonnassa. Voit voittaa joka kuukausi 2.000,00 € koko kalenterivuoden 2018 ajan tai pääpalkinnon 50.000,00 € joulukuussa. Tutustu arvonnan sääntöihin.

 

Etuasiakkuus koskee kuluttaja-asiakkaiden kotimaahan tehtyjä tilauksia. Etuasiakkaan lehtilahjat annetaan tilauksen maksajalle. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksesta kun pysyt kestotilaajana. Kestotilaajana saat tiedon eduistasi vuosittain. Yllämainitut edut ovat voimassa vuonna 2018 kestotilauksesi voimassaoloaikana.
Pidätämme oikeudet etuja koskeviin muutoksiin.

 

Otavamedia Oy:n asiakaspalvelu
Aukioloaika ma-pe 8-17
Puhelin (09) 156 665
Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@otavamedia.fi

 

Lehtilahjaetu
www.otavamedia.fi