Tilaukset ja toimitukset

TILAAMINEN
1.1.2019 lähtien Kotiliesikaupan tuotteet myy ja toimittaa Suomalainen Kirjakauppa Oy.
Toimitamme kaikki tilatut tuotteet samassa paketissa aina kun se on mahdollista. Jos tuote joudutaan toimittamaan jälkitoimituksena, maksat postikulut vain ensimmäisen lähetyksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti, mutta emme voi taata, että tilaus olisi perillä tiettynä päivänä.
Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmaa.

 

MAKSAMINEN
Asiakkaan tulee tarkistaa kassalla, että tilauksen tiedot ja toimitustiedot ovat oikein ja valita tilauksen maksutapa. Tilauksen voi maksaa laskulla, verkkomaksulla tai luottokortilla tilauksen yhteydessä. Yli 100 euron tilaukset maksetaan verkkopankkimaksuna tai luottokortilla.

 

VERKKOMAKSU
Verkkomaksulla maksettaessa pitää muistaa palata pankista takaisin verkkokauppaan hyväksymään tilaus, jotta maksu kirjautuu oikein Suomalaisen Kirjakaupan järjestelmään. Maksutapahtuman hoitaa PayEx.

 

LUOTTOKORTTI
Tilauksen voi maksaa Visa-, Eurocard- tai Mastercard-luottokortilla. Maksutapahtuman hoitaa PayEx.

 

LASKU
Kotiliesikaupan korkeintaan 100 euron tilaukset on mahdollista maksaa Suomalaisen Kirjakaupan laskulla. Suomalainen Kirjakauppa Oy pidättää oikeuden tarjota asiakkaalle maksuvaihtoehdoksi laskua. Ota laskuihin liittyvissä asioissa yhteyttä suoraan Kotiliesikaupan asiakaspalveluun. Laskuvaihtoehto vain täysi-ikäisille Suomessa asuville henkilöille.


MUISTUTUSLASKU JA VIIVÄSTYSKORKO
Maksun myöhästyessä asiakkaalle lähetetään muistutuslasku. Ensimmäisen muistutuslaskun lähettämisestä veloitetaan maksumuistutusmaksu 5 €. Perinnästä aiheutuvat kulut Lowellin -maksuehtojen mukaisesti.
Kaikki toimitetut tuotteet ovat Suomalainen Kirjakauppa Oy:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.


POSTITUS- JA KÄSITTELYKULUT
Tuotteet toimitetaan 2. luokan kirjeenä tai pakettina, toimituskulu 4,90 €, yli 1,5 kg lähetyksille 6,90 €. Toimitukset vain Suomeen.

PALAUTTAMINEN
Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen ja merkitse postitustiedot seuraavasti:

Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy/ Kotiliesikauppa
tunnus 605534
PL 7200
00002 Helsinki


Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot. Palautuksesta on ilmoitettava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen etukauppa@otavamedia.fi Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.
Pidätämme oikeuden veloittaa tilauksen palautuskulut 5,00 e / palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi.

VIRHEVASTUU
Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN
Näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.
Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot:
Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 306
00531 HELSINKI

puh. 029 566 5200
kril@oikeus.fi

 

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot