Tilaukset ja toimitukset

 

TILAAMINEN
Toimitamme kaikki tilatut tuotteet samassa paketissa aina kun se on mahdollista. Jos tuote joudutaan toimittamaan jälkitoimituksena, maksat postikulut vain ensimmäisen lähetyksen yhteydessä.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti, mutta emme voi taata, että tilaus olisi perillä tiettynä päivänä.
Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmaa.
Yli 100 euron tilaukset maksetaan verkkopankkimaksuna tai luottokortilla.
Veloitamme 5,00 euroa ensimmäisestä huomautuslaskusta. Hinnat ja valikoima voivat vaihdella myyntikanavittain. Tuotteet toimittaa Otavamedia Oy.

 

POSTITUS- JA KÄSITTELYKULUT
Tuotteet toimitetaan 2. luokan kirjeenä tai pakettina, toimituskulu 4,90 €, yli 1,5 kg lähetyksille 6,90 €. Grafiikkatuotteiden postituskulu 15 € on laskettu mukaan tuotteiden hintoihin. Mahdollisista poikkeavista toimituskuluista kerromme aina tuotteen yhteydessä. Toimitukset vain Suomeen.

 

PALAUTTAMINEN
Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen ja merkitse postitustiedot seuraavasti:

Asiakaspalautus:

 

Otavamedia Oy/ Kotiliesikauppa
Tunnus 605534
PL 7200
00002 Helsinki

 

 

Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.
Pidätämme oikeuden veloittaa tilauksen palautuskulut 5,00 e / palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi.

 

VIRHEVASTUU
Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.

 

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN
Näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot:

Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 306
00531 HELSINKI

puh. 029 566 5200

kril@oikeus.fi

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot